Dice. Zlín. Svět.

UTEČ VŠEDNU PODZIMNÍCH DNŮ DO CHORVATSKA ČI NIZOZEMSKA!

Přestože léto za sebou již pomalu zavírá dveře, není důvod k žádnému nostalgickému zamačkávání slz v oku. Ba naopak, i v období pověstného „chladna z rána“ ti přinášíme příležitost k poznávání nových přátel, všedním i nevšedním zážitkům a cestování po Evropě. Máme pro tebe dokonce i na výběr, je libo řijnovou výměnu mládeže v Chorvatsku? Nebo snad školení v listopadovém Nizozemsku? Čti dál a dozvíš se víc. Kdo kliká, ten jede!

PŘÍLEŽITOST Č. 1

Název projektu: 3EQUALITY, výměna mládeže

Datum: 15.–23. 10.

Místo: Djakovo, Chorvatsko

Rovnost práv, rovnost příležitostí a rovnost hodnot. Okolo těchto témat se bude točit výměna mládeže 3EQUALITY organizovaná zkušenou hostitelskou organizací CET Croatia. Těšit se můžeš na sdílení s mladými lidmi z celé Evropy, z týdne v Djakovu si odneseš zážitky, kontakty, nějakou tu zlepšenou angličtinu a určitě se prostřednictvím neformálního vzdělávání navzájem obohatíte o poznatky a zkušenosti s fungováním rovnosti v Evropě. Více podrobností najdeš v infopacku a máš-li pocit, že k lepším zítřkům co do vztahů mezi lidmi lze dokráčet především společně, pak klikni na následující odkaz a vyplň přihlášku 😉 Deadline je 27.9. a za Českou republiku sháníme hned pět účastníků a group leadera. Náklady na ubytování, stravu a cestovné do výše 180 € jsou hrazeny z prostředků E+.

PŘÍLEŽITOST Č. 2

Název projektu: POWER OF VISUALS, školení

Datum: 14.–19. 11.

Místo: Orvelte, Nizozemsko

Školení POWER OF VISUALS na téma grafické facilitace nabízí organizace EuroMove v malebném prostředí nizozemského venkova. Jak lze pomocí grafického ztvárnění zefektivnit proces učení? Jaké kreativní a inovativní metody lze využívat v práci s mládeží? Jaké jsou tipy a techniky pro zdokonalení v tvorbě flipchartů či jiných grafických materiálů? Zajímavý program, který je k dispozici zde, skrývá odpovědi nejen na tyto otázky, ale i spoustu zábavy a nových přátel. V Orvelte se v listopadu sejde 24 mladých lidí z Evropy, aby navzájem sdíleli své metody, poznatky a zkušenosti. Budeš jedním z nich? Více informací najdeš here, přihlášku here. Deadline je 27.9.

Máš-li jakékoliv dotazy, piš na info@asociacedice.cz!

Comment(0)